Malzemeler:
- Patates
- Zeytin yağ
- Kekik, tuz, karabiber, tuz, kimyon
- Galeta unu ya da kendi hazırladığınız ekmek kırıntılarını kullanabilirsiniz.
Hazırlanış:
Patatesleri, kabuklarını soyup 5dk kadar haşlayın. Yumuşamadan sudan çıkarın ve elma dilim doğrayın. Yağ ve baharatları ekleyip biraz dinlendirin. Bir tepsiye pişirme kağıdı serin ya da tepsiyi yağlayın. Fırına vermeden hemen önce ekmek kırıntılarını ekleyip gelişi güzel karıştırıp tepsiye dizin. 200 derecede 25-30dk pişirin. Sıcak sıcak servis ettiğinizde çıtır çıtır ve çok lezzetli patatesleriniz olacak.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.