Malzemeler:
- 1 adet limon
- 1 bardak yeşil zeytin (doğranmış)
- 1 adet kereviz sapı ( küp doğranmış)
- 1 yemek kaşığı kırmızı soğan (ince kıyılmış)
- 3 yemek kaşığı zeytin yağı
- 3 yemek kaşığı taze maydanoz (ince doğranmış)
- Tuz ve biber
Limonun iç zarlarını ayırın ve limonu kabaca doğrayın. Zeytin, limon, soğan, kereviz, maydanoz ve zeytinyağını karıştırın. Son olarak tuz ve biber ekleyin. Karışımı, kızarmış ekmeğin üstüne yerleştirerek servis edin.
Not: Bu karışımı maydanoz eklemeden, hava geçirmeyen bir kapta 3 gün buzdolabında saklayabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.